CLONTARF RESIDENCE CLONTARF


-

This Clontarf residence was primarily an alterations and additions project to an existing provincial style residence of elegant proportions, located in a dress circle position with striking views of Middle Harbour.

The majority of works were to the interiors and some modifications to the exterior. The exterior work comprised of minor alternations including changing finishes and paint colours, whilst the interior works involved major renovations across the three levels with some spaces being completely reconfigured to suit the family’s needs.

New finishes, joinery, fixtures and furniture throughout the house were designed and selected with attention to detail and to complement the indoor/outdoor living spaces and panoramic views over Clontarf beach, perfect for year-round entertaining.

Credits Brand & Creative by Extension   |  Website by Lettuce